Info & contact

Over Doe mee

Doe Mee is een platform voor en door inwoners van de gemeente Bergen op Zoom met bijzondere verhalen over meedoen.

Op DoeMeeBergenopZoom.nl kunnen inwoners, organisaties, verenigingen, bedrijven en de gemeente hun initiatieven kwijt en daar ondersteuning voor zoeken.

Initiatieven waarbij mensen elkaar inspireren met leuke en bijzondere verhalen, ideeën en tips over meedoen. Denk aan buurtbewoners die samen een plantsoen aanleggen en onderhouden, het bieden van een vrijblijvende daginvuling aan mensen in een moeilijke situatie, een vrijwilliger die taalles geeft aan mensen met een taalachterstand: er gebeurt al heel veel in onze samenleving, Doe Mee maakt dit zichtbaar. Doe Mee is er voor iedereen.

Doe je al mee? Inspireer anderen met je verhaal, idee of tip. Zoek je ondersteuning voor jouw initiatief? Plaats een oproep. Wil je graag je steentje bijdragen, maar heb je nog geen idee hoe? Laat je hier dan vooral inspireren.

Heb je vragen? Mail dan naar doemee@bergenopzoom.nl

Ondertekenen

Vrijwilligers Informatie Punt

Wilt u zich graag inzetten als vrijwilliger en heeft u behoefte aan meer informatie?

Op de website van Het Vrijwilligers Informatie Punt Bergen op Zoom vind je een vacaturebank en allerlei nuttige informatie.

VIP

Buurtpreventie

In diverse wijken en kernen in de gemeente Bergen op Zoom zijn buurtpreventieteams actief.

Gesteund door de gemeente en politie zetten buurtbewoners zich in voor een veilige en leefbare buurt. Kijk voor meer informatie op de website van Buurtpreventie Bergen op Zoom.

Buurtpreventie 1 600-440

ONS Brabantse Wal

Op de Brabantse Wal regelen de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht alle taken op het gebied van zorg samen.

Inwoners, organisaties en bedrijven helpen hen om goede zorg voor iedereen beschikbaar te houden. Zo houden we de zorg betaalbaar en krijgt iedereen de hulp en ondersteuning die nodig is. Zie voor meer informatie de website van Ons Brabantse Wal.

ONS-logo