Adoptie rotondes

Adoptie rotondes

De gemeente Bergen op Zoom biedt haar rotondes ter adoptie aan voor bedrijven/verenigingen/stichtingen uit de regio. De begunstigde mag op iedere aanrijdrichting een reclame-uiting plaatsen. Hiermee kan het bedrijf zich profileren! Het onderhoud aan de rotonde wordt met de adoptie ook overgedragen aan de begunstigde.

Er zijn al een groot aantal rotondes geadopteerd:

Boulevard: "Ik ben Judith van Biemen van Stichting Abbo en we hebben heugelijk nieuws! We hebben de rotonde aan de Boulevard geadopteerd en wel voor de periode van maar liefst vijf jaar!"

Tholenseweg: "Wij zijn (Jaco) Van Dis Groenprojecten en we hebben de rotonde aan de Tholenseweg geadopteerd. Het bespreken van het ontwerp vonden we bijzonder leuk!"

Molenplein: "Leef je Tuin heeft deze rotonde geadopteerd. De positieve reacties van passanten en inwoners zijn erg leuk!"

De rotonde aan de Olympialaan is geadopteerd door Van Rijswijk Tuintechniek, Rooseveltplein door P. Jansen installatietechniek, Schaliehoefplein door Gebri International, Dijkgraaf Hazenplein door Winkelcentrum het Kompas, Churchillplein door AT Bouw en Vogelenzang door De OMO Scholengemeenschap.

Wijk Centrum
Categorie Groen/Milieu

Meehelpen?

Wilt u bijdragen aan dit mooie initiatief, neem dan contact op met de initiatiefnemer.

Jeroen Groenendal
j.groenendal@bergenopzoom.nl