Bergse Rangers Muziekbuurt

Bergse Rangers Muziekbuurt

De Bergse Rangers van de Muziekbuurt lopen een keer per maand, meestal de laatste woensdag van de maand, in de wijk om zoveel mogelijk zwerfafval te verzamelen.

Een verslagje van een van deze rondes:
We zijn begonnen met chocolademelk en wat lekkers. Ondanks het miezerige weer zijn we met vier Bergse Rangers en een ouder op pad gegaan. Doordat we nu een nieuwe bolderkar bij ons hadden hoefden we geen zakken met blik en ander afval te dragen. Het resultaat aan het einde van de dag? Ruim twee zakken aan zwerfafval!

Na het lopen hebben we allemaal een medaille uitgereikt gekregen met het thema “Glas in ’t bakkie”. Deze medailles had wethouder Patrick van der Velden samen met de bolderkar gegeven voor alle Bergse Rangers. Ook heeft Romy de Winter een diploma uitgereikt gekregen voor “supporter van schoon” voor zes keer lopen met de Bergse Rangers. Dit diploma ontvang je voor een bijdrage aan een schone en prettige buurt.

In de gemeente Bergen op Zoom zijn steeds meer Bergse Rangers actief die met regelmaat aandacht vragen voor een schone buurt, door zelf hun omgeving schoon te maken. Deze Rangers zijn aangesloten bij de Buurt Preventie teams van Fort-Zeekant, de Muziekbuurt en Tuinwijk.

Wijk Meilust/Tuinwijk/Noordgeest
Categorie Groen/Milieu

Meehelpen?

Wilt u bijdragen aan dit mooie initiatief, neem dan contact op met de initiatiefnemer.

René van Loon
mlmloon@home.nl